Direct na overlijden

  • Bij een overlijden thuis, de huisarts bellen, SMASH of anders 112

  • Bij een overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts door de medewerkers gewaarschuwd. (helaas kan ik soms even duren, vraagt u desgewenst om de kamer zo koel mogelijk te houden.

  • Overlijden op reis: bel ook de alarmcentrale van de reisverzekering.

  • Bel uw uitvaartverzorger Stijl en Traditie. Dag en nacht bereikbaar onder 070 - 70 70 007 of +31 70 70 70 007 vanuit het buitenland. Of 0031- 6 - 573 44 442

  • Indien nodig; legt u kleding klaar, bij een zorginstelling kunt u daarvan ook de medewerkers op de hoogte stellen.

  • zijn er uitvaartpolissen? Stel Stijl en Traditie hiervan op de hoogte. U kunt met elke polis bij Stijl en Traditie terecht., de polissen kunnen voor u worden uitgekeerd (zg. sommenpolissen en natura-verzekeringen)*

  • Bij overlijden na een ongeluk: bel ook de verzekeringsmaatschappij.

  • Ga na of er een testament is en/of er wensen zijn vastgelegd. De overledene heeft wensen welke leidend zijn voor de uitvaart.

  • Stijl en Traditie zorgt o.a. voor de Akte van Overlijden en checklisten om naderhand zaken te regelen en de administratieve handelingen te regelen.

  • Zorg voor een adressenlijst voor het versturen van rouwbrieven, dan kan ook digitaal in een bestand worden gezet.. (De adressen worden dan op de rouw-enveloppen gedrukt.) (Sjabloon Adressenlijst)

Via de knop kunt u een excel-sjabloon downloaden voor het aanmaken van de adressenlijst voor de rouwbrieven.

Uitvaart

U heeft behoefte om te rouwen en behoefte aan begrip voor uw verlies maar u wilt ook dat de uitvaart goed verzorgd wordt met oog voor detail. Naar de wens van de overledene, van uzelf en dat van andere nabestaanden. Stijl en Traditie staat voor begrip, persoonlijke benadering en een groot inlevingsvermogen. Wij zijn in die periode uw steun en toeverlaat. Wat uw wensen ook zijn en ongeacht uw budget, Stijl en Traditie verzorgt een afscheid in stijl.

De plechtigheid kan plaatsvinden in de aula van een crematorium of begraafplaats. Ook kan er gekozen worden voor een herdenkingsdienst in een kerk of kapel. Wilt u iets anders? Stijl en Traditie kan u hierbij adviseren over andere locaties of u ten dienst zijn bij het organiseren van een plechtigheid op een andere locatie.

Ten aanzien van de invulling van de plechtigheid neemt Johan alle opties met u door, daar heeft u geen omkijken naar. Aan alle details wordt gedacht, zoals wie spreekt of wie maakt of zorgt voor de muziek, is er een fotopresentatie of wilt u (klein)kinderen een rol laten vervullen tijdens de ceremonie.

Van het begin tot het eind zorgen wij met hart en ziel voor een mooie, waardige en gedenkwaardige uitvaart.

Voor muziek en fotopresentatie heeft Stijl en Traditie een aantal tips voor u.

Vervoer "Last mile in Style"

Stijl en Traditie beschikt over een ruime keuze klassieke automobielen als rouwauto of volgauto. Wilt u liever modern transport of juist nog klassieker; een koets met paarden of een loopkoets?

Stijl en traditie verzorgt het. Neemt u contact op over de mogelijkheden.